Kontakt os
Tilbage
Forretter
Fisk

Tuntatar med mango og koriander hertil ærtemayonnaise og grissinisticks

Tuntatar:
500 g frisk tun (sushikvalitet)
3 spsk. finthakket purløg
3 spsk. lys miso
3 spsk. japansk risvin
2 spsk. blandede sesamfrø
1 mango i fine tern
1 bdt. finthakket koriander

Ærtemayonnaise:
50 g ærter (frostærter)
2 dl olivenolie
1 dl æggeblommer
salt og peber
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. sennep
1 dl creme fraiche 38 %

Grissinisticks:
400 g hvedemel
2 dl vand
10 g salt
10 g gær
75 g olivenolie

Tuntatar:
Tunen skæres i fine tern og vendes med de øvrige ingredienser. Trækker derefter mindst 2 timer i køleskabet.

Ærtemayonnaise: 
Ærterne blendes med hvidvinseddike og sennep. Æggeblommerne piskes med salt til de tykner. Olien hældes i lidt efter lidt mens der piskes. Ærtepuréen blandes i mayonnaisen sammen med creme fraichen.

Grissinisticks:
Ingredienserne køres på en røremaskine til dejen er samlet. Rulles ud på en bageplade så dejen er ca. 8 x 35 cm. Dejen hviler en times tid. Derefter skæres tynde pølser af dejen på den korte led. De trækkes forsigtigt lange så de har en længde som en bageplade, de bages i ovnen i ca. 8 min på 175 grader.

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more