Kontakt os
Tilbage
Fisk
Forretter

Tatar af frisk tun og røget ørred

Til 10 personer:

Tatar:
750 g frisk tun
500 g røget ørred
citrusolie
ristet lys sesam
salt og peber

Radiser og løg:
20 lange radiser
50 løgringe (små, ca. 1 cm tykke)
olie, salt og lidt mel

Pynt:
1 bk. brøndkarse
lys sesam

Fremgangsmåde på tatar:
Tunen og ørreden hakkes meget fint, røres med citrusolie, sesam, salt og peber.

Fremgangsmåde på radiser og løg:
Radiserne ordnes og skæres meget tyndt (evt. på mandolinjern) og lægges i koldt vand. Skær løgringene, drys med salt og lad trække 10 - 15 min., varm olien op (pas på varmen) vend løgringene i lidt mel og fritere dem indtil de er gyldne og sprøde, læg dem herefter på fedtsugende papir.

Anretning:
Tataren anrettes på tallerkener evt. i et tyndt lag i en firkant. Fordel de sprøde løg og radiser over tataren og pynt med sesam og brøndkarse. Serveres med lidt friskbagt brød og rørt smør. 

Tak for din tilmelding

Tilmelding mislykkedes

Modtag nyheder fra Pharmakon Konferencecenter

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more