Til 10 personer:
Tatar:
750 g frisk tun
500 g røget ørred
citrusolie
ristet lys sesam
salt og peber
Radiser og løg:
20 lange radiser
50 løgringe (små, ca. 1 cm tykke)
olie, salt og lidt mel
Pynt:
1 bk. brøndkarse
lys sesam
Fremgangsmåde på tatar:
Tunen og ørreden hakkes meget fint, røres med citrusolie, sesam, salt og peber.
Fremgangsmåde på radiser og løg:
Radiserne ordnes og skæres meget tyndt (evt. på mandolinjern) og lægges i koldt vand. Skær løgringene, drys med salt og lad trække 10 - 15 min., varm olien op (pas på varmen) vend løgringene i lidt mel og fritere dem indtil de er gyldne og sprøde, læg dem herefter på fedtsugende papir.
Anretning:
Tataren anrettes på tallerkener evt. i et tyndt lag i en firkant. Fordel de sprøde løg og radiser over tataren og pynt med sesam og brøndkarse. Serveres med lidt friskbagt brød og rørt smør.
Modtag nyheder og information fra Pharmakon Konferencecenter