Kontakt os
Tilbage
Forretter
Hovedretter
Fisk

Stegte og dampede fladfisk med syltede rabarber og pommes Maxim

10 personer

20 stk. fladfisk i filetter,
fx pighvar, slethvar, skrubbe eller rødspætte
500 g panko rasp
250 g smør
1 bundt dild
1 citron
2 dl tør hvidvin
6 store skrællede bagekartofler
150 g sukker
3 dl vand
10 stængler rabarber
(renset og skåret skråt i ca. 1 cm stykker)
olie til stegning af kartofler
salt
peber

Pynt: Tallerkensmækkere

 

Fremgangsmåde:
Paner 10 filetter i panko rasp og krydr med salt og peber. Lynsteg dem gyldne i 200 g smør i ca. 1½ min på hver side, lige inden servering.

Krydr 10 filetter med salt og peber. Damp filetterne i en sauterpande med dild, citron i skiver, smør og hvidvin, i ca. 3 min, lige inden servering.

Skær kartoflerne i skiver på mandolinjern og lav 10 taglagte cirkler. Steg dem forsigtigt på begge sider, læg dem til side og lun til sidst i ovnen, lige inden servering.

Sukker og vand koges til lage og hældes over rabarberne. Lad det trække i 10 min.
Herefter sigtes lagen fra og processen gentages til rabarberne er møre.

Anretning:
Anrettes som vist på billedet, pyntes med tallerkensmækker.

Tak for din tilmelding

Tilmelding mislykkedes

Modtag nyheder fra Pharmakon Konferencecenter

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more