Kontakt os
Tilbage
Fisk
Forretter

Soyamarineret tun med frisk jordbærvinaigrette og ærteskud

10 personer

750 gr. frisk tunfilet
20 store danske jordbær (skyllet og ordnet)
100 gr. farin
50 gr. grov sennep
2 dl soya
salt og peber
1 dl. god økologisk koldpresset rapsolie (evt. Lehnsgaarden fra Bornholm)
2 spsk. hvid balsamico
1 pot ærteskud (skyllet)

Tunfileten grilles på alle flader, på en meget varm grillpande i max. 1 minut. Tunen skal kun have en tynd stegeskorpe.

Soya, farin, grov sennep, salt og peber blandes i en frysepose. Tunfileten lægges i posen til marinaden. Den skal gerne trække i køleskabet i 1 -2 døgn.

10 stk. jordbær, rapsolie, balsamico, salt og peber stavblendes til en jævn vinaigrette. Resten af jordbærrene kvartes og bruges til anretningen.

Anretning:
Skær tunen i 20 tynde skiver, og læg 2 skiver i bunden af hver tallerken. Vend de udskårne jordbær i vinaigretten, og fordel den oven på tunen. Til sidst fordeles ærteskuddene.

 

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more