10 personer
750 gr. frisk tunfilet
20 store danske jordbær (skyllet og ordnet)
100 gr. farin
50 gr. grov sennep
2 dl soya
salt og peber
1 dl. god økologisk koldpresset rapsolie (evt. Lehnsgaarden fra Bornholm)
2 spsk. hvid balsamico
1 pot ærteskud (skyllet)
Tunfileten grilles på alle flader, på en meget varm grillpande i max. 1 minut. Tunen skal kun have en tynd stegeskorpe.
Soya, farin, grov sennep, salt og peber blandes i en frysepose. Tunfileten lægges i posen til marinaden. Den skal gerne trække i køleskabet i 1 -2 døgn.
10 stk. jordbær, rapsolie, balsamico, salt og peber stavblendes til en jævn vinaigrette. Resten af jordbærrene kvartes og bruges til anretningen.
Anretning:
Skær tunen i 20 tynde skiver, og læg 2 skiver i bunden af hver tallerken. Vend de udskårne jordbær i vinaigretten, og fordel den oven på tunen. Til sidst fordeles ærteskuddene.
Modtag nyheder og information fra Pharmakon Konferencecenter