Kontakt os
Tilbage
Pålæg
Tilbehør
Kød

Rullepølse med 5 slags peber

Rullepølse grundopskrift:
1 stk. rullepølseslag fra slagteren
2 spsk. salt
1 spsk. sukker
1 stort løg – hakket
2 spsk. stødt sort peber
1 spsk. stødt allehånde
4 spsk. pulvergelatine

Peberblanding:
1 spsk. hel hvid peber
1 spsk. hel langpeber
1 spsk. hel rosa peber
1 spsk. hel szechuan peber
1 alm. chili

Dag 1.
Man befrier slaget for så meget fedt som muligt, uden at dette går i stykker. Så giver man det salt og sukker, og lader det stå tildækket i køleskabet i to døgn.

Jo mere fedt man fjerner fra slaget, jo mere mager bliver pølsen.

Dag 3.
Man rister de hele krydderier fra peberblandingen af på panden i ca. 1 minut. De stødes bagefter i en morter.

Man tager slaget ud af køleskabet og derefter drysses peberblandingen på slaget sammen med krydderierne fra grundopskriften, peber, allehånde, løg og pulvergelatine.

Nu rulles slaget så stramt som muligt, og det bindes op med en såkaldt rullepølsebinding.

Pølsen kommes nu op i en gryde med vand og koges i 2½ time ved jævn varme. Derefter tages den op og kommes på køl.

Dagen efter er den klar til pålæg.

Tak for din tilmelding

Tilmelding mislykkedes

Modtag nyheder fra Pharmakon Konferencecenter

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more