Kontakt os
Tilbage

Rimet laks med grønne jordbær, nye ærter, rygeostecreme og ristet rugbrød

800 g. laksefilet uden ben og skind
1 spsk. sukker
salt og peber
10 stk. grønne jordbær i tynde skiver
150 g bælgede ærter
125 g rygeost
125 g græsk yoghurt 10 %
3 skiver rugbrød
smør
potte ærteskud

Drys halvdelen af sukkeret på laksefileten sammen med salt og peber. Vend laksefileten, og fordel resten af sukkeret samt salt og peber. Læg laksefileten i køleskabet mindst 6 timer og gerne natten over.

Rør rygeost og græsk yoghurt sammen, og smag til med salt og peber.
Hak rugbrødsskiverne fint, og rist det på en pande i lidt smør med salt. Kom det på fedtsugende papir.

Anretning:
Skær skiver af laksefileten og fordel dem på tallerkener. Kom rygeostecremen i en sprøjtepose og fordel cremen rundt på tallerkenerne. Læg skiver af grønne jordbær på, sammen med ærterne. Drys til sidst med rugbrød og pynt med ærteskud.

 

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more