Kontakt os
Tilbage
Desserter

Limefromage

6 pasteuriserede æggeblommer
150 g sukker
6 økologiske lime, skal og saft
5 blade husblas
5 pasteuriserede æggehvider
3 dl piskefløde
evt. piskefløde til pynt, revet lakrids og hvid chokolade

Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt, riv limeskallen fint og kom den i æggemassen. Udblød husblassen i koldt vand. Pres saften af limefrugterne. Lun limesaften og smelt husblassen heri.

Lad det køle lidt af inden det røres i de piskede æggeblommer. Pisk æggehviderne stive og piskefløden til skum. Vend flødeskummet og de stiftpiskede æggehvider i æggemassen.

Fyld fromagen i skåle eller i små kopper. Sæt dem i køleskab i minimum 3 timer og gerne til dagen efter.

Anretning:
Pynt fromagerne med hvid chokolade og revet lakrids samt friske bær.

Tak for din tilmelding

Tilmelding mislykkedes

Modtag nyheder fra Pharmakon Konferencecenter

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more