10 personer
Lammeculotte:
2,5 kg lammeculotte
salt og peber
Grillede kartofler:
1½ kg nye kartofler
½ bundt purløg
½ bundt persille
½ bundt kørvel
100 g smør
salt og peber
Mandelmojo:
2 orange peberfrugter
1 rød chili
1 løg
¼ bundt frisk oregano
2 dl olie
4 spsk. hvid balsamico
200 g mandler
Mojo vert:
1 bdt. kørvel
1 bdt. koriander
2 dl olie
salt og peber
ca. 50 g daggammelt brød
Rugbrødschips:
30 skiver tyndt
skåret rugbrød
Mandelmojo:
Mandlerne ristes ca. 5 min. i ovn ved 160 grader. Peberfrugt, chili og løg skæres
i store stykker og bages i ovnen med oregano, ca. 10 minutter ved 160 grader.
Blendes med balsamico, mandler og olie.
Mojo vert:
Alt blendes til en fyldig konsistens.
Grillede kartofler:
Kartofler vendes med smør, salt og peber i en staniolbakke og steges under
grillen. Anrettes i en skål og drysses med de plukkede friske krydderurter.
Rugbrødschips:
30 skiver tyndt skåret rugbrød drysses med Maldonsalt og tørres i ovnen ved
150 grader i ca. 20 min. Brækkes i mundrette stykker.
Lammeculotte:
Lammeculotten ridses i fedtet og drysses med salt og peber. Steges i ovnen ved 160 grader i ca. 15-20 minutter. Hviler 10 min. inden udskæring.
Alt serveres i skåle og sættes på bordet. Kødet udskæres og anrettes på fad.
Modtag nyheder og information fra Pharmakon Konferencecenter