Kontakt os
Tilbage
Kød
Hovedretter

Lammeculotte med grillede kartofler og tilbehør

10 personer

Lammeculotte:

2,5 kg lammeculotte
salt og peber

Grillede kartofler:
1½ kg nye kartofler
½ bundt purløg
½ bundt persille
½ bundt kørvel
100 g smør
salt og peber

Mandelmojo:
2 orange peberfrugter
1 rød chili
1 løg
¼ bundt frisk oregano
2 dl olie
4 spsk. hvid balsamico
200 g mandler

Mojo vert:
1 bdt. kørvel
1 bdt. koriander
2 dl olie
salt og peber
ca. 50 g daggammelt brød

Rugbrødschips:
30 skiver tyndt
skåret rugbrød

 

Mandelmojo:
Mandlerne ristes ca. 5 min. i ovn ved 160 grader. Peberfrugt, chili og løg skæres
i store stykker og bages i ovnen med oregano, ca. 10 minutter ved 160 grader.
Blendes med balsamico, mandler og olie.

Mojo vert:
Alt blendes til en fyldig konsistens.

Grillede kartofler:
Kartofler vendes med smør, salt og peber i en staniolbakke og steges under
grillen. Anrettes i en skål og drysses med de plukkede friske krydderurter.

Rugbrødschips:
30 skiver tyndt skåret rugbrød drysses med Maldonsalt og tørres i ovnen ved
150 grader i ca. 20 min. Brækkes i mundrette stykker.

Lammeculotte:
Lammeculotten ridses i fedtet og drysses med salt og peber. Steges i ovnen ved 160 grader i ca. 15-20 minutter. Hviler 10 min. inden udskæring.

Alt serveres i skåle og sættes på bordet. Kødet udskæres og anrettes på fad.

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more