5 stk. hjertesalater
5 stk. modne avocadoer
1 – 1½ dl græsk yoghurt
wasabi
30 stk. grønne asparges
500 g fjordrejer
1 bdt. dild
salt
Confiterede andekråser:
800 g andekråser
½ kg andefedt
5 fed hvidløg
5 stk. laurbærblade
lidt timianstilke
Pluk salaten i mindre stykker og skyl den. Tag avocadokødet ud af skallerne og kom det i en foodprocessor sammen med græsk yoghurt. Kør det til en glat creme, og smag til med wasabi og salt. Knæk det nederste af aspargesene og skær dem i tre stykker på skrå. Blancher dem og skyl i koldt vand. Skær dild groft.
Kom andekråserne i en gryde sammen med de øvrige ingredienser. Lad dem småkoge til kråserne er møre. Beregn ca. 1 time. Du kan også vælge, at lave en stor portion og have den stående i køleskabet. Den kan holde sig rigtig længe, bare den er dækket af andefedt.
Anretning:
Fordel avocadocremen i bunden af tallerkenen. Læg salaten på. Fordel asparges, confiterede andekråser og fjordrejer. Slut af med groftskåret dild.
Modtag nyheder og information fra Pharmakon Konferencecenter