Kontakt os
Tilbage
Forretter
Kød

Hjertesalat på avocadocreme med grønne asparges og confiterede andekråser

5 stk. hjertesalater
5 stk. modne avocadoer
1 – 1½ dl græsk yoghurt
wasabi
30 stk. grønne asparges
500 g fjordrejer
1 bdt. dild
salt

Confiterede andekråser:
800 g andekråser
½ kg andefedt
5 fed hvidløg
5 stk. laurbærblade
lidt timianstilke

 

Pluk salaten i mindre stykker og skyl den. Tag avocadokødet ud af skallerne og kom det i en foodprocessor sammen med græsk yoghurt. Kør det til en glat creme, og smag til med wasabi og salt.  Knæk det nederste af aspargesene og skær dem i tre stykker på skrå. Blancher dem og skyl i koldt vand. Skær dild groft.

Kom andekråserne i en gryde sammen med de øvrige ingredienser. Lad dem småkoge til kråserne er møre. Beregn ca. 1 time. Du kan også vælge, at lave en stor portion og have den stående i køleskabet. Den kan holde sig rigtig længe, bare den er dækket af andefedt.

Anretning:
Fordel avocadocremen i bunden af tallerkenen. Læg salaten på. Fordel asparges, confiterede andekråser og fjordrejer. Slut af med groftskåret dild.

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more