Kontakt os
Tilbage
Vegetarretter
Tilbehør
Forretter

Grillede hvide asparges med kejserhatte, vaniljesyltede havtorn og hø-ost

10 personer

30 stk. hvide asparges
500 g kejserhatte
200 g hø-ost
rapsolie
salt og peber

Vaniljesyltede havtorn:
500 g havtorn
1 stang vaniljemarv og -bælg
½ dl olivenolie
100 g brun farin
40 g honning

Skræl de hvide asparges og blancher dem i kogende vand med salt i 3 minutter. Kom dem derefter i koldt vand. Tør aspargesene i et tørt klæde, vend dem i lidt rapsolie og grill dem til de er let sprøde. Krydr dem med salt og peber. Skær kejsehattene i mindre stykker, og rist dem på en pande i lidt rapsolie. Krydr med salt og peber. Høvl hø-osten i flager. 

Dræn havtorn for væde. Kom havtorn, vanilje, brun farin, honning og olivenolie i en gryde. Varm det forsigtigt igennem. Tag havtornen op af lagen og kog lagen ind til ca. det halve og hæld den over havtornen.

Anretning:
Fordel de grillede asparges på tallerkener og kom kejserhatte ved. Drys med vaniljesyltede havtorn og til sidst flager af hø-ost.

 

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more