10 personer
30 stk. hvide asparges
500 g kejserhatte
200 g hø-ost
rapsolie
salt og peber
Vaniljesyltede havtorn:
500 g havtorn
1 stang vaniljemarv og -bælg
½ dl olivenolie
100 g brun farin
40 g honning
Skræl de hvide asparges og blancher dem i kogende vand med salt i 3 minutter. Kom dem derefter i koldt vand. Tør aspargesene i et tørt klæde, vend dem i lidt rapsolie og grill dem til de er let sprøde. Krydr dem med salt og peber. Skær kejsehattene i mindre stykker, og rist dem på en pande i lidt rapsolie. Krydr med salt og peber. Høvl hø-osten i flager.
Dræn havtorn for væde. Kom havtorn, vanilje, brun farin, honning og olivenolie i en gryde. Varm det forsigtigt igennem. Tag havtornen op af lagen og kog lagen ind til ca. det halve og hæld den over havtornen.
Anretning:
Fordel de grillede asparges på tallerkener og kom kejserhatte ved. Drys med vaniljesyltede havtorn og til sidst flager af hø-ost.
Modtag nyheder og information fra Pharmakon Konferencecenter