I vores nyhedsbrev er der hver måned opskrifter, du kan lade dig inspirere af.
De forskellige opskrifter er enten et tema eller en sammensat menu.
Herunder kan du søge i opskrifterne.
ALLE OPSKRIFTER ER TIL 10 PERSONER.
Økologisk koldskål med rabarber og mandelkager
Stegte og dampede fladfisk med syltede rabarber og pommes Maxim
Groft rabarberbrød
Ravioli fyldt med svampe serveret med ærtesalat, ristede mandler og trøffelolie
Tatar af frisk tun og røget ørred
Rullepølse med italiensk inspiration
Rullepølse med løgsoubise
Rullepølse med 5 slags peber
Limefromage
Bagt jordbær-crumble med jordbærsorbet
Svineskank braiseret i mørk øl med rodfrugter, grov sennep og smørstegte rosenkål
Tuntatar med mango og koriander hertil ærtemayonnaise og grissinisticks
Skindstegt multe med rabarber-lakridskompot, hvide asparges og ramsløg
Rimet laks med grønne jordbær, nye ærter, rygeostecreme og ristet rugbrød
Soyamarineret tun med frisk jordbærvinaigrette og ærteskud
Grillede hvide asparges med kejserhatte, vaniljesyltede havtorn og hø-ost
Hjertesalat på avocadocreme med grønne asparges og confiterede andekråser
Lammeculotte med grillede kartofler og tilbehør
Rabarber-cava med ingefær
Rugbolle med rabarber og mørk chokolade.
Modtag nyheder og information fra Pharmakon Konferencecenter