Kontakt os

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-seminar/kursus, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere direkte på nettet.

Du kan se underviserens slide-præsentation, billeder, dokumenter og meget andet. Undervejs kan du også chatte og stille spørgsmål til underviseren.

Lige meget hvor du bor – og hvem du er – kan ny viden, enkelt og fleksibelt, via et webinar formidles til deltagere lige meget hvor de sidder i verden. De kan sidde derhjemme foran
deres computer-, tablet- eller mobilskærm og høre og dele en masse viden med mennesker, der befinder sig et helt andet sted.

Du skal ikke skal bekymre dig om transport eller spildtid. For dig og din virksomhed er der mange fordele ved at afholde webinarer. Enten alene, eller som supplement til fysiske kurser.

 

Fordele ved et webinar?

Flere emner end du tror egner sig til webinarformen.  

  • Du kan samle mange på tværs af geografi
  • Du sparer transport og rejsetid
  • Det er helt oplagt som introduktion eller opfølgning til fysiske kurser
  • Man kan med fordel helt erstatte visse fysiske kurser, hvis der er tale om almindelig undervisning, informationsdeling og inspiration
  • Webinarer kan enklere og billigere sikre værdifuld opfølgning efter endt kursus, ved at lade deltagerne mødes digitalt, i forbindelse med faciliteret opsamling og erfaringsudveksling
  • Du kan med fordel indtænkes som elementer (blended learning), der supplerer fysiske kursusdage, og sammen udgør et forløb med både digitale og fysiske møder

Det tekniske i studiet

Teknisk udstyr i studiet

Webinaret afvikles med softwareprogrammet Adobe Connect og der er følgende tekniske udstyr i studiet:
2 stk. Samsung 40 ” fladskærme
2 stk. Beyer Dynamisk mikrofon type M99
2 stk. Sennheiser EW 300 IEM G3 A-X trådløse in-ear sets
2 stk. Manfrotto studielamper med dæmp og justering af Kelvin
2 stk. Acer bærbare pc Predator Helios 300 med Windows 10, 15,6" skærm, 1920 x 1080 (Full HD)
2 stk. PTZ Pro 2 HD 1080p-videokamera med panorering/vipning og zoom

 

 

Lej studiet til dit webinar - Booking og priser

Det hele bookes gennem Pharmakon Konferencecenter hos Malene mch@pharmakon.dk eller Susanne scl@pharmakon.dk

Pris for leje af webinarstudiet kr. 6.500,- excl. moms (kr. 8.125 inkl moms). Prisen er inklusive brug af webinarstudiet i 4 timer, enten formiddag eller eftermiddag.

Vi samarbejder med Anne-Mette Rønholt Johansen Wecademy. Anne-Mette sørger for træning og sparring omkring digital formidling, webinarmediet, skærmtræning, deltagerinteraktion, prøveafvikling så vel som teknik, support, redigering, facilitering og evalueringsrapport.

Pris for facililitator Anne-Mette Rønholt er kr. 7.995,- excl moms pr webinar.

Prisen inkluderer træning og sparring omkring digital formidling, webinarmediet, skærmtræning, deltagerinteraktion, prøveafvikling så vel som teknik, support, redigering, facilitering og evalueringsrapport.

 

Wecademy har arbejdet professionelt med webinarer siden 2014 og faciliterer alle webinarer for bl.a. Pharmakon, Apotekeren og Dansk Erhverv. En professionel facilitator søger for at skabe gode rammer, så formidleren kan bruge al sin energi på at formidle sit budskab, engagere sit publikum og sikre effektiv online læring. Wecademy sørger desuden for at klæde formidleren på i forhold til træning, sparring, skærmteknikker og feedback omkring den digitale formidling.

Kontakt os for flere oplysninger eller booking af webinarstudiet

Malene Claudi Hauge

Konferencekoordinator

Tlf. +45 48 20 60 52 mch@pharmakon.dk

Susanne C. Langager

Konferencekoordinator

Tlf. +45 48 20 60 51 scl@pharmakon.dk
Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more