Kontakt os

Mødelokaler til dit kursus

Uanset om dit møde er lille eller stort, finder du et velegnet mødelokale hos os.

Vores største lokale er foredragssalen og det kan rumme op til 200 personer. Sammen finder vi den optimale indretning og tager hensyn til dine ønsker og behov.

Har du fra 16 til 100 deltagere, finder vi den bedste placering til dit møde i et af vores undervisningslokaler. Alle lokalerne er udstyret med pc, lcd-projektor, højtalere, flipover og whiteboard.
Vores internet forbindelse i hele huset er på 1000 Mbit/s.
Alle lokaler har vinduer og udsigt til grønne arealer. Afhængigt af, hvad du skal bruge lokalet til fx møde, undervisning, workshop, finder vi sammen den bedste opstilling af borde og stole.

Har du brug for en fortrolig stemning med 2-12 deltagere, så er et grupperum perfekt til dit møde. Grupperummene er udstyret med storskærm til lcd-projektor, flipover og whiteboard. Har du brug for et lidt anderledes møde, så er vores Tankerum lidt anderledes indrettet for at stimulere kreativ tænkning.

Vil du ikke begrænses af loft og vægge er vores udendørs faciliteter det, du søger. Læg undervisningen ud i en af vores mange haver og undervis på flipovers. Haverne er også meget brugte til gruppearbejder, specielt i godt vejr. Planlæg en pause ude på engen, hvor du kan få en let og anderledes motionspause med motionsredskaberne, der hedder "Dyrene på engen".

Se priser på konferencer og møder

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more